Къща за гости Търпови Къща за гости Търпови Къща за гости Търпови Къща за гости Търпови Къща за гости Търпови Къща за гости Търпови Къща за гости Търпови Къща за гости Търпови Къща за гости Търпови Къща за гости Търпови Къща за гости Търпови

Къщи за гости Търпови са две самостоятелни къщи за отдих намиращи се в града с най-горещия гейзер на балканите - град Сапарева баня. Те работят целогодишно и са чудесен избор за планински туризъм и незабравима семейна почивка през всички сезони.

Къщичките предлагат много добри условия за нощувка на достъпни цени. Всяка една от тях е обзаведена уютно и разполага със следните удобства: Две самостоятелни спални със собствени санитарни възли, всекидневна с камина, телевизор с кабелна телевизия, кухненски бокс оборудван с посуда, хладилник, кафе машина, микровълнова фурна, Wi-Fi , климатик, веранда с изглед към планина.

В непосредствена близост има ресторанти и магазини за хранителни стоки. Само на 50 метра се намира парка с гейзер-фонтан и на 100 метра от воден комплекс „Котвата“, за който нашите гости могат да се възползват от ваучер с намаление.

Сапарева баня е основен изходен пункт за курортно селище Паничище, Мальовица, Седемте рилски езера, резерватът Скакавица и други.

Местоположение:
Цялата къща: 4 гости
Интернет:
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Иван Търпов
Иван Търпов