Къща за гости Татяна

град Бяла · община Бяла, област Варна

Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна Къща за гости Татяна

Къща за гости "Татяна" е на 6 минути пеша от плажа. Осигурен е безплатен Wi-Fi достъп до интернет. На разположение има и тенис на маса. На място има безплатен частен паркинг.

Стаите в къща за гости "Татяна" разполагат с балкон, оптична телевизия, малък хладилник и баня с душ. Някои стаи са с морски изглед.

На 200 метра от къща за гости Татяна има ресторанти, кафенета, магазини за хранителни стоки и аптека. Гостите имат достъп до градина с барбекю и тераса.

Къщата се намира на 50 метра от тенис корт, футболна площадка и фитнес център, на 100 метра от централната част на Бяла и на 8 километра от Обзор.

Местоположение:
Цялата къща: 20 гости
Двойни стаи: 5
Тройни стаи: 3
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Божидар Николов
Божидар Николов