Къща за гости The Secret Garden Къща за гости The Secret Garden Къща за гости The Secret Garden Къща за гости The Secret Garden Къща за гости The Secret Garden Къща за гости The Secret Garden Къща за гости The Secret Garden Къща за гости The Secret Garden

Огняново е българско село, разположено в югозападна България, съвсем близо до границата с Гърция. На 12 километра в югозападна посока е разположен Гоце Делчев, който е най-близкият по-голям град в района.

От курортното градче Банско селото отстои на около 40 км. и на около 200 км. от столицата София. Цели четири планини се издигат между Огняново - Пирин и Родопите. Съчетание с благоприятният климат Огняново предлага и красиви живописни природни гледки. Чистият планински въздух в съчетание с меките климатични условия, характерни за югозападната част на страната правят Огняново отлично място за почивка и отдих през уикенда.

Къщата се намира на 50 м. от центъра и е с перфектна локация. В близост има много минерални басейни и тихи планински кътчета.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Двойни стаи: 3
Апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0879 *** ***
покажи телефона
Мария Бумбарова
Мария Бумбарова