Къща за гости Тианна Къща за гости Тианна Къща за гости Тианна Къща за гости Тианна Къща за гости Тианна Къща за гости Тианна Къща за гости Тианна Къща за гости Тианна Къща за гости Тианна Къща за гости Тианна

Невероятно кътче за отдих и развлечения намиращо се в с. Борущица, в близост до Казанлък и на 60 км. от Стара Загора, Трявна и много интересни забележителности. Съчетание на "новото" с „традиционното".

Къщата е на два етажа и предлага:

* 1-ви етаж е голяма трапезария с камина и два ТВ, кухня с много удобства, мека мебел, караоке тонколона с 2 микрофона, колони с усилвател и кабели, към които може да се свърже лаптоп, 2 санитарни възела.

Кухнята е просторна и много добре оборудвана - микровълнова фурна, тостер, автоматична кафемашина, голяма фурна, керамични котлони, голяма съдомиялна с консумативи, абсорбатор, оливерници, прибори и всичко необходимо за приготвяне на вкусна храна.

Предлагаме и тенис на маса, табла, шах, карти, дартс, бадминтон.

* 2-ри етаж: 2 апартамента (4 места) - спалня, всекидневна с кухня и кът за хранене, холна маса, ТВ, санитарен възел и баня, 2 студиа (4 места) - диван, ТВ, голям гардероб, санитарен възел и баня, 2 двойни стаи - ТВ, санитарен възел и баня.

Дворът е голям и ограден, подходящ за деца. Има градина и паркинг.

До къщата минава река.

Обхват само на Vivacom. Безплатен Wi-Fi.

За повече информация и въпроси, моля, не се колебайте да ни потърсите.

Местоположение:
Цялата къща: 20 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Анелия Стоянова
Анелия Стоянова