Къща за гости Тихалъка Къща за гости Тихалъка Къща за гости Тихалъка Къща за гости Тихалъка Къща за гости Тихалъка Къща за гости Тихалъка Къща за гости Тихалъка Къща за гости Тихалъка Къща за гости Тихалъка Къща за гости Тихалъка Къща за гости Тихалъка Къща за гости Тихалъка Къща за гости Тихалъка Къща за гости Тихалъка Къща за гости Тихалъка Къща за гости Тихалъка Къща за гости Тихалъка Къща за гости Тихалъка Къща за гости Тихалъка Къща за гости Тихалъка Къща за гости Тихалъка Къща за гости Тихалъка Къща за гости Тихалъка Къща за гости Тихалъка

Ако търсите тихо и спокойно кътче за отморяваща почивка, където да се откъснете от динамиката на ежедневието и да се заредите с енергия, то това са къщи „Тихалъка“, намиращи се в село Станчов хан, в подножието на природен парк „Българка“, на 12 км от град Трявна.

Къщата разполага с 12 места за настаняване, разположена е на два етажа, всеки от които с отделен санитарен възел. На всеки етаж има по три спални, дневна с обща кухня, оборудвана с готварска печка, котлони за готвене, микровълнова фурна, кафемашина, ТV, аудио система. На разположение на гостите са барбекю, интернет и външен басейн. Веранда е прекрасно място за празнуване на Вашите лични поводи.

В близост може да посетите връх Белновръх, Соколски манастир, Дряновския манастир, еко пътека спирка Бъзовец, Викана скала, Елова могила, Змеева дупка, хижа Грамадлива, Природен парк Българка, две пещери, наречени Клиите.

Предлагаме Ви спокойствие, далеч от големите хотели за една превъзходна почивка сред прекрасна и величествена природа.

Заповядайте!

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0876 *** ***
покажи телефона
Йордан Свраков
Йордан Свраков