Къща за гости Тихият кът

село Падала · община Рила, област Кюстендил

Къща за гости Тихият кът Къща за гости Тихият кът Къща за гости Тихият кът Къща за гости Тихият кът Къща за гости Тихият кът Къща за гости Тихият кът Къща за гости Тихият кът Къща за гости Тихият кът Къща за гости Тихият кът

Уютна горска вила, находяща се на 2 км от с. Падала в екологично най-чистият район на Рила планина - живописна девствена природа, кристално чист въздух и възможност за пълен релакс далеч от стреса на цивилизацията.

Живописната горска къща се намира на 1200м. надморска височина в дъбова гора, на 10 км от Рилския манастир!. "Резерват Рило-манастирска гора" включен в "Натура 2000". Изключително богата и разнообразна флора и фауна - защитени растителни видове: дива циклама, дива мента, риган, мащерка и др. Вилата се намира в област със специфичен континентално-средиземноморски климат. Кристално чистият въздух е подходящ за лечение на белодробни заболявания - бронхити и астма. Най-добрата рилска вода - идваща от вр. Калин и Малък и Голям полич - лечебна за очни заболявания.

Екскурзионни маршрути:

- р. Дебращица - 30 мин.

- Рилски манастир - 3ч

- вр. Калин - 6ч

- езеро Карагьол - 5ч

- вр. Голям и Малък Полич - 4ч

- вр. Караула - 2ч

Къщата се състои от първи етаж - кухня с дневна ( с камина) и санитарен възел. На втория етаж - емпоре с 2 спални с по 2 легла (опция за допълнителни легла) и тераса. Вилата разполага с голям двор (1 дка) отрупан с цветя и дръвчета, плюс басейн в който може да се разхладите. Гараж. Вилата е електрифицирана и водоснабдена. Сателитна телевизия, хладилник, ел.печка и всичко необходимо. Подходяща е за семейство с деца, група приятели (не повече от 6 души), за творци от различни сфери на изкуството - тишина, спокойствие, усамотение и т.н. Наличие на телескоп - наблюдавай небесните тела в реално време!

Цена на нощувка:

Цената от 90 лв. е за цялата вила за 24 часа. Без хазяи.

Лице за контакт - Емил Пейчев

Местоположение:
Цялата къща: 6 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Емил Пейчев
Емил Пейчев