Къща за гости Тихият кът

село Падала · община Рила, област Кюстендил

Уютна горска вила, находяща се на 2 км от с. Падала в екологично най-чистият район на Рила планина - живописна девствена природа, кристално чист въздух и възможност за пълен релакс далеч от стреса на цивилизацията.

Живописната горска къща се намира на 1200м. надморска височина в дъбова гора, на 10 км от Рилския манастир!. "Резерват Рило-манастирска гора" включен в "Натура 2000". Изключително богата и разнообразна флора и фауна - защитени растителни видове: дива циклама, дива мента, риган, мащерка и др. Вилата се намира в област със специфичен континентално-средиземноморски климат. Кристално чистият въздух е подходящ за лечение на белодробни заболявания - бронхити и астма. Най-добрата рилска вода - идваща от вр. Калин и Малък и Голям полич - лечебна за очни заболявания.

Екскурзионни маршрути:

- р. Дебращица - 30 мин.

- Рилски манастир - 3ч

- вр. Калин - 6ч

- езеро Карагьол - 5ч

- вр. Голям и Малък Полич - 4ч

- вр. Караула - 2ч

Къщата се състои от първи етаж - кухня с дневна ( с камина) и санитарен възел. На втория етаж - емпоре с 2 спални с по 2 легла (опция за допълнителни легла) и тераса. Вилата разполага с голям двор (1 дка) отрупан с цветя и дръвчета, плюс басейн в който може да се разхладите. Гараж. Вилата е електрифицирана и водоснабдена. Сателитна телевизия, хладилник, ел.печка и всичко необходимо. Подходяща е за семейство с деца, група приятели (не повече от 6 души), за творци от различни сфери на изкуството - тишина, спокойствие, усамотение и т.н. Наличие на телескоп - наблюдавай небесните тела в реално време!

Цена на нощувка:

Цената от 90 лв. е за цялата вила за 24 часа. Без хазяи.

Лице за контакт - Емил Пейчев

Местоположение:
Цялата къща: 6 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Емил Пейчев