Къща за гости Тинковата къща

град Ловеч · община Ловеч, област Ловеч

Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща Къща за гости Тинковата къща

Тинковата къща е автентичен български дом от 1821 г. със статут на паметник на културата. Намира се в старата част на град Ловеч, в архитектурно-историческия резерват Вароша. Семейството ни обнови и ремонтира къщата, за да предложим на гостите ни съвременни хотелски удобства, съчетани с уединение, тишина и автентична възрожденска атмосфера. За закуска предлагаме традиционни специалитети като баница, милинки или клин със студен айран. А за завършек можете да се насладите на ароматното ни кафе на пясък.

Разполагаме със следните стаи:

- една стая с две единични легла и самостоятелна външна баня с тоалетна директно срещу стаята. Стаята е подходяща за двама възрастни и едно дете до 6 години. Стаята е на партерен етаж.

- една стая с двойно легло и самостоятелна баня с тоалетна в стаята. Стаята е подходяща за двама възрастни и едно дете до 6 години. Стаята е на втори етаж.

- семеен апартамент с две стаи с две двойни легла, едно единично легло и самостоятелна баня с тоалетна в стаята. Стаята е подходяща за петима възрастни и едно дете до 6 години. Стаята е на втори етаж.

Всеки от тях разполага със самостоятелна баня с тоалетна за един човек и основни удобства като хладилник, кабелна телевизия, светещо козметично огледало и сешоар. Всички стаи са снабдени с климатик, както и с допълнително електрическо отопление.

Местоположение:
Цялата къща: 9 гости
Двойни стаи: 2
апартаменти: 1
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Стефка Тинкова
Стефка Тинкова