Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи Къща за гости Торбалъжи

Селото с актуално име Торбалъжи се намира по средата на пътя Габрово - Трявна. То може да бъде вашата отправна точка в опознаването на тази чудесна част на България.

Къщата разполага с всички удобства - напълно оборудвана съвременна кухня, барбекю, механа, лоби бар с възхитителна гледка към най-високата част на Стара планина. Всяка стая е мебелирана с различни мебели, дело на тревненската школа.

Вие може да изберете дали искате приготвяне на храна по предварително меню или предпочитате да си я приготвите сами.

Къщата се отоплява с парно отопление.

За любителите на природата село Боженци се намира на 30 мин. ходене по екопътека.

В двора на къщата има басейн с размери 1.22 м. х 4.22 м.

И една легенда за името на селото - в миналото, пътят, който водел към с. Жълтеш и Габрово, бил много стръмен. Селяните пътували с волски каруци. За да теглят по-добре добичетата им закачали по една празна торба на хомота отпред. В стремежа си да си пъхнат главата в торбата, за да хапнат, животните теглели здраво колата. Оттук и приказката за торбата, пълна с лъжи.

За останалите интересни истории - заповядайте при нас! :)

Местоположение:
Цялата къща: 13 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 1
апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0879 *** ***
покажи телефона
Мариана Шейтанова
Мариана Шейтанова