Къща за гости Торенто

село Турян · община Смолян, област Смолян

Къща за гости Торенто Къща за гости Торенто Къща за гости Торенто Къща за гости Торенто Къща за гости Торенто Къща за гости Торенто Къща за гости Торенто Къща за гости Торенто Къща за гости Торенто Къща за гости Торенто Къща за гости Торенто Къща за гости Торенто Къща за гости Торенто Къща за гости Торенто Къща за гости Торенто Къща за гости Торенто

Къща за гости "Торенто" разполага с една спалня с две единични легла, една спалня с едно двойно легло, голям хол с разтегателен диван, преход към трета спалня, в която има две единични легла, кухня, баня с тоалетна, тераса и веранда.

До къщата се стига по асфалтиран път от град Смолян, а около нея има възможност за паркиране на 5 автомобила.

Пред къщата се открива красива природна гледка, която ще Ви накара да излезете от горещото ежедневие на големия град и да се откъснете в прохладата на Родопите.

Село Турян се намира на около 9 км. от Смолян, на 1100 м. надморска височина. В близост са разположени множество забележителности и места за отдих - Смолян, Пампорово, Св. Панталеймон, пещерите Ухловица, Дяволското гърло, Ягодина, Обсерваторията на Рожен и известните роженски ливади, на които се провежда Роженският събор, Девин, язовирите, Цанков Камък, Антон Ивановци и Кричим и др. Основното преимущество на Турян е това, че е разположен в планината, заобиколен от иглолистни гори, което дава възможности за пълноценна почивка, далеч от големия град, забързаното ежедневие, жегата и мръсния въздух.

Къщата е подходяща за осем човека.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Николай Иванов
Николай Иванов