Къща за гости "Традиция" е нова и е изцяло аранжирана и построена в традиционния копривщенски стил. Всеки гост би могъл да се докосне до историята, неповторимата битова атмосфера на Копривщица и да посети къщата- музей на Димчо Дебелянов, която е само на една ръка разстояние. Уникалната природа, невидимото присъствие на знаменити български личности и гостоприемството на местните жители правят мястото наистина уникално.

Къщата е на 2 етажа. На първия етаж има механа с камина, напълно оборудвана кухня с голяма маса за най-веселите компании. На втория етаж са разположени спалните. Те са 4 на брой, като всяка е със самостоятелен санитарен възел. Обзавеждането е луксозно, всяка стая е аранжирана в съответната светова гама, съобразена с архитекурата и копривщенския стил. Тук можете да откриете всички най- съвременни удобства и едновременно с това да почувствате духа, атмосферата на селото. Една от стаите е с просторна панорамна тераса с неповторим изглед към планината и Дебеляновата къща.

Дворът е с голяма площ, с отлично поддържани тревни пространства, с обособен кът за почивка. Вашите домашни любимци също са добре дошли в двора в специално конструирани дървени колибки.

Къщата е идеално място за отдих за културен и еко туризъм. Всичко е аранжирано с много вкус и с грижа за всеки детайл. Ще се радваме да бъдете наши гости и сами да се докоснете до това, което изградихме с много желание за вас!

Местоположение:
Цялата къща: -

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Традиция