Къща за гости Трънската къща

град Трън · община Трън, област Перник

Къща за гости Трънската къща Къща за гости Трънската къща Къща за гости Трънската къща Къща за гости Трънската къща Къща за гости Трънската къща Къща за гости Трънската къща Къща за гости Трънската къща Къща за гости Трънската къща Къща за гости Трънската къща Къща за гости Трънската къща Къща за гости Трънската къща Къща за гости Трънската къща Къща за гости Трънската къща Къща за гости Трънската къща Къща за гости Трънската къща Къща за гости Трънската къща Къща за гости Трънската къща Къща за гости Трънската къща

Трънската къща се намира високо в западната част на град Трън, с панорамна гледка към централната част на града и върховете Чарчалат и Големи връх, на изток от града.

Това е място, където ще се насладите на нощната тишина и ще се събудите с песента на птиците, долитаща от започващата от къщата гора.

Трънската къща съчетава красотата на запазената природа и чистия въздух в трънския край, с удобното и съвременно вътрешно обзавеждане.

Къщата разполага с 4 стаи, 3 бани, 2 тераси, напълно оборудвана кухня и високоскоростен интернет (4G).

Трънската къща предлага приготвена храна без оскъпяване и планинско водене от квалифициран планински водач.

Намира на 10 минути пеша от центъра на град Трън, откъдето можете да закупите домашни и истински продукти на изгодни цени или да се насладите на провеждащите се събития и фестивали в центъра на града.

Първи етаж:

- стая с две единични легла

- две стаи с двойни легла

- общ санитарен възел

Приземен етаж:

- стая с двойнo леглo, собствен санитарен възел и тераса

- обзаведена кухня с тераса

- допълнителен общ санитарен възел

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Борис Ангелов
Борис Ангелов