Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник Къща за гости Трещеник

Къщата е разположена на поляна обградена с борова гора над гр. Якоруда в планина Рила - 1780 м надморска височина. Гледка към Родопите и Пирин планина е невероятна.

Има много туристически маршрути към м. Нехтеница, х. Семково, х. Грънчар, вр. Мусала и Якорудските езера.

Сградата е бивш пионерски лагер, иновирана през 2015 г. Дебелината на изолацията на фасадата е 8 см стиропор, тухлена зидария от единична плътна тухла и 5 см минерална вата от вътре - през зимата е топло а през лятото хладно.

Къщата е разположена така в гората, че вие може да се насладите на усамотението, но в същото време да бъдете близо до гр. Якоруда и гр. Разлог.

Обзавеждането на кухнята, хола, трапезарията са съобразени така, че да прекарате незабравима ваканция. Всички преимущества на съвременната цивилизация са на ваше разположение, но най-вероятно няма да ви е до тях защото природата е прекрасна.

Тази година включихме и бунгало на два етажа, като първия е със сауна, баня и тоалетна, а на втория етаж обособихме спалня, кухня, баня и тоалетна. Отоплението е с камина с водна риза.

Местоположение:
Цялата къща: 6 гости
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Отопление:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Александър Александров
Александър Александров