Къща за гости Трите Чешми

село Аврен · община Аврен, област Варна

Къща за гости Трите Чешми Къща за гости Трите Чешми Къща за гости Трите Чешми Къща за гости Трите Чешми Къща за гости Трите Чешми Къща за гости Трите Чешми Къща за гости Трите Чешми Къща за гости Трите Чешми Къща за гости Трите Чешми Къща за гости Трите Чешми Къща за гости Трите Чешми Къща за гости Трите Чешми Къща за гости Трите Чешми Къща за гости Трите Чешми Къща за гости Трите Чешми Къща за гости Трите Чешми Къща за гости Трите Чешми Къща за гости Трите Чешми Къща за гости Трите Чешми Къща за гости Трите Чешми Къща за гости Трите Чешми Къща за гости Трите Чешми Къща за гости Трите Чешми

Къща "Трите Чешми" се намира в с. Аврен само на 25 км от гр.Варна.

Летище Варна отстои на 29км., плаж Камчия – на 29км. Селото е разположено в източната част на Дунавската хълмиста равнина, в южните полегати склонове на Авренското плато, на височина 360 метра над морското равнище, и е най високата точка около гр. Варна (за информация гр. Елена е на 290 метра над морското равнище). Тук районът се слави с чистия въздух, красива природа, горски пътеки за разходка . Тук можете да се насладите на тишината и спокойствието. Къщата е построена 2008г, а през 2019 е завършена с много любов, за да се чувстват гостите уютно и спокойно сред природата.

Къщата се намира в местност с извираща вода. Тук може да се насладите на ромоленето на три изворни чешми в близост до къщата, от където идва и името и – "ТРИТЕ ЧЕШМИ". Много може да се говори за подобни живи извори по родните земи, криещи радостта на народа ни. И ако се вслушате в ромона на някоя стара чешма, може и да чуете как водата нашепва непреходното послание на старата българска традиция – да сториш добро, да нахраниш гладния, да напоиш жадния…

Ваше е времето за любимата книга, партия шах или карти, и раздумка под ореха…

Отдъхнете в едно кътче истинско като природата, неподправено от ежедневието, само със спокойствието на времето. Разходки из горите и дивите поляни, игри на открито сред глъчката на птиците и онова сладко жужене, потапящо те в блаженство…. Време за нас и децата ни….

Тук можете да се отдадете на риболов за мераклии, или да предприемете разходка из културно-историческото наследство на община Аврен и природните забележителности наоколо.

Местоположение:
Цялата къща: 9 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Пламен Манахов
Пламен Манахов