Къща за гости Троеручица

село Орешак · община Троян, област Ловеч

Къща за гости Троеручица Къща за гости Троеручица Къща за гости Троеручица Къща за гости Троеручица Къща за гости Троеручица Къща за гости Троеручица Къща за гости Троеручица Къща за гости Троеручица Къща за гости Троеручица Къща за гости Троеручица Къща за гости Троеручица Къща за гости Троеручица Къща за гости Троеручица Къща за гости Троеручица Къща за гости Троеручица Къща за гости Троеручица Къща за гости Троеручица

На разположение на гостите са 7 просторни и светли апартамента (30 – 50 кв.м.) с уютен интериор в пастелни тонове, масивни мебели от орехово дърво и тераса с гледка към планината. Обзаведени са с климатик, минибар, кабелна телевизия, безжичен интернет. През лятото можете да намерите прохлада в басейна, а през зимата - уют пред камината във винарната.

На метри от хотел Троеручица се извива река Черни осъм, която извира в подножието на връх Амбарица и се спуска през защитения природен резерват Стенето, където образува един от най-красивите каньони в Стара планина.

На 15 минути пеша от хотела е красивата местност Баба Стана, с възстановени автентични възрожденски къщи, килийно училище и православен храм.

Троян и Орешак са известни като средища на занаятчии, грънчари и дърводелци. Традиция в Орешак е Празникът на сливата и троянската сливова ракия, който се провежда всяка година през септември, когато признати майстори правят демонстрация и изваряване на домашна сливова ракия.

Местоположение:
Цялата къща: 18 гости
Двойни стаи: 1
студиа: 4
апартаменти: 2
Интернет:
Басейн:
кабелна телевизия:
климатик:
Отопление:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Ценка Томова
Ценка Томова