Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови Къща за гости Цанови

Kъща за гости Цанови

ул. Вл. Маяковски 38, 4600 Велинград, България

Един от нашите хитове във Велинград! Това място за настаняване е на 1 минута пеша от плажа. Къща за гости Цанови се намира във Велинград, област Пазарджик, на 500 метра от Историческия музей на града. Предлага тераса и изглед към планината. На място може да се ползва безплатен частен паркинг.

Стаите разполагат с телевизор с плосък екран и кабелни канали. Част от стаите са с кът за сядане за отдих след активен ден. Всяка стая е снабдена с електрическа кана. Всички стаи имат собствена баня. За Ваше удобство се предоставят халати и безплатни тоалетни принадлежности. На цялата територия на къща за гости Цанови може да се ползва безплатен Wi-Fi.

Рецепцията е отворена денонощно. Наблизо има парк с детска площадка, басейн с минерална вода и ресторанти.

В района наоколо се предлагат условия за различни занимания, включително ски спортове и конна езда. Минералният басейн на Велинград е на 1 километър от къща за гости Цанови, а автогарата на града се намира на 1,9 километра. Летище София е на 128 километра.

Това място за настаняване има едно от най-добре оценените местоположения във Велинград! В сравнение с други места за настаняване в този район, гостите са доволни от това местоположение.

Това място за настаняване е оценено и като най-изгодно във Велинград! Гостите получават повече за парите си, в сравнение с подобни места за настаняване в града.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Единични стаи: 1
Двойни стаи: 1
апартаменти: 3
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Дора Цанова
Дора Цанова