Къща за гости Комфорт

град Доспат · община Доспат, област Смолян

Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт Къща за гости Комфорт

Къща за гости "Комфот" е изградена през 2014, като е съобразена с всички изисквания за подобен тип сгради.

Къщата е в модерен архитектурен стил. Обзаведена и оборудвана така, че гостите да могат да прекарат своята почивка без да се налага да носят нещо със себе си.

Къщата разполага с 6 двойни стаи, барбекю с камина, двор, паркинг, интернет, ТВ.

Достъпът до нея е през центъра на града, но се намира непосредствено до язовир Доспат на 150 м. от брега.

Барбекюто е оборудвано с телевизор, фурна и котлони на ток, печка с фурна на дърва, микровълнова печка, хладилник с фризер, посуда, камина и електрическа скара.

По предварителна заявка предлагаме и местна кухня, приготвяна по домашни рецепти (чеверме, клин, качамак, риба и др.).

Можете и да се възползвате от разходка с джип до Ягодинската пещера, Орлово око и Дяволското гърло. Предлагаме и разходка с джип по всички екопътеки в района на Доспат, Борино, Девин, както и обиколка покрай границата с Гърция, където може се види дивата природа около браздата и да се снимат диви животни, като глухар, лещарка, мечка и много други.

Предлагаме и офроуд приключения с джип по планински терени с професионален шофьор. Голямо разнообразие от маршрути с различна сложност и проходимост, услугата се предлага целогодишно.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Филип Малаев
Филип Малаев