Къща за гости Twin House Къща за гости Twin House Къща за гости Twin House Къща за гости Twin House Къща за гости Twin House Къща за гости Twin House Къща за гости Twin House Къща за гости Twin House Къща за гости Twin House Къща за гости Twin House Къща за гости Twin House Къща за гости Twin House Къща за гости Twin House Къща за гости Twin House Къща за гости Twin House Къща за гости Twin House Къща за гости Twin House Къща за гости Twin House Къща за гости Twin House Къща за гости Twin House Къща за гости Twin House Къща за гости Twin House Къща за гости Twin House Къща за гости Twin House Къща за гости Twin House Къща за гости Twin House

Къщи за гости Twin House се намират в известното с лековитата си минерална вода село Огняново. Освен чистия планински въздух и многото възможности за интересни разходки в района, Twin House предлагат собствена СПА зона с парна баня и сауна, открит басейн, детски басейн, детски кът, барбекю и всички удобства, за да прекарате незабравими моменти със семейството и приятелите си. На разположение на всички гости са общи помещения с модерно оборудвана кухня, трапезария и хол с камина.

Стаите са луксозно обзаведени със собствени санитарни възли с душ кабини и просторни, обзаведени с ратанови мебели, тераси. Огняново е едно от малкото места в България, където се издигат четири планини - Пирин, Родопите, Славянка и Стъргач. На 50 км от зимния курорт Банско и на 15 км от границата с Гърция, на 200 км от столицата София и на 70 км от гръцкото Бяло море. Съвсем наблизо се намират едни от най-живописните села – архитектурни резервати – Лещен, Долен, Делчево и Ковачевица.

Назад във времето пък ще ви отведат и разкопките на древния римски град Никополис ад Нестум, където се смята, че е имало почивна база на римските легиони. Само на няколко минути път с кола ще намерите още крепостта Судинград до с. Мусомище, Тракийското светилище в с. Долно Дряново, водопадът на река Туфча над с. Брезница, както и известните в района многовековни чинари.

Местоположение:
Цялата къща: 26 гости
Двойни стаи: 6
Тройни стаи: 2
студиа: 2
Къщи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Георги Стоев
Георги Стоев