Къща за гости Тюлен Къща за гости Тюлен Къща за гости Тюлен Къща за гости Тюлен Къща за гости Тюлен Къща за гости Тюлен Къща за гости Тюлен Къща за гости Тюлен Къща за гости Тюлен Къща за гости Тюлен Къща за гости Тюлен Къща за гости Тюлен Къща за гости Тюлен Къща за гости Тюлен Къща за гости Тюлен Къща за гости Тюлен Къща за гости Тюлен Къща за гости Тюлен Къща за гости Тюлен Къща за гости Тюлен Къща за гости Тюлен Къща за гости Тюлен Къща за гости Тюлен Къща за гости Тюлен Къща за гости Тюлен Къща за гости Тюлен

Ексклузивно до 18-ти юни - 39 лв. за двойна стая - Стария град

Къща за гости „Тюлен” се намира в историческия Стар град на Созопол, на 2 минути пеша от централния плаж и на 20 метра от центъра. Обществени места за паркиране могат да бъдат намерени на 10 метра от сградата.

Къща за гости „Тюлен” предлага климатизирани стаи с безплатен Wi-Fi достъп. Всяка от тях притежава 32 "LCD ТВ, баня с безплатни тоалетни принадлежности и комфортен разтегаем диван; малък хладилник; термо кана; някои разполагат и със самостоятелна тераса.

На разположение на нашите клиенти е изцяло обзаведена кухня на първия етаж както и 2 помещения за хранене.

Най-интересната част на сградата е нашата традиционна механа с камина и римски кладенец с изключителна история.

Други удобства, които предлагаме са туристическо бюро, грижи за малки деца, пералня и трансфер от и до летище Бургас (40 км.). Всички те могат да бъдат предоставени при поискване срещу допълнително заплащане.

Южната крепостна стена е на 300 метра. Къмпингите на Каваци и Градина са съответно на 2 км. и на 3 км. отстояние. Черноморец се намира на 8 км., а на Национален парк Ропотамо е на 25 километра. Разходка с лодка, риболов и всички тези пътувания могат да се организират при заявка. Много ресторанти, барове и магазини за хранителни стоки могат да бъдат намерени в околностите.

Местоположение:
Цялата къща: 5 гости
Двойни стаи: 6
Тройни стаи: 6
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Калоян Александров
Калоян Александров