Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома

От м. януари 2022 г. къщата разполага с финландска сауна и външно джакузи.

“У дома“ - прекрасно място за почивка в Сопот.

И не без основание – вижте само няколко основни причини:

Стопаните са запалени туристи точно като Вас, те най-добре разбират нуждите на модерния турист. Къщата е специално проектирана за гости и в нея те са вложили целия си личен опит и изисквания на съвременния пътешественик.

Тук всеки детайл е добре обмислен, за да посрещне всичките ви нужди:

• Удобна, функционална, оборудвана със нови мебели, техника, включително и бърза интернет връзка.

• Стратегическа локация – съвсем близо до всички главни атракции на града.

• Истинско място за отдих - тишина и спокойствие, планината е точно през пътя.

• Прекрасен, отлично озеленен двор.

• Пленителна гледка от терасите към Балкана и боровата гора.

• Съвсем нов сезонен отопляем басейн с джет зона и водопад.

На Ваше разположение са 5 самостоятелни стаи (2 стаи с по 2 легла, 1 стая с три легла, 1 стая със спалня и една стая със спалня и единично легло - общо 12 места), всяка от които със собствен санитарен възел, телевизор и Wi-Fi връзка.

В една от спалните с 2 легла е поставен и разтегателен диван. Има възможност за поставяне на още две допълнителни легла, които не се таксуват.

На първия етаж на къщата е разположен огромен хол с трапезария, кът за почивка с мека мебел и LCD телевизор, кухненски бокс, оборудван с всички необходими уреди и прибори за приготвяне на храна (хладилник, микровълнова, миялна машина, кафе машина, фурна с керамични котлони). Имаме вече и нов детски кът с видеонаблюдение от всекидневния тракт, за да са спокойни родителите.

В двора на къщата е построена и механа с барбекю и пещ за приготвяне на по-специалните гозби. През летните месеци механата може да се отвори и по този начин има директна връзка с двора. В нея също ще откриете напълно оборудван кухненски бокс за още по-голямо удобство.

Цялата къща е напълно климатизирана и приятно прохладна през лятото и отлично отоплена с локално парно на пелети през зимата.

Къщата разполага с отопляем със соларни панели басейн с джакузи зона и водопад, който работи от 1-ви май до 31-ви октомври.

Очакват Ви прекрасни мигове и незабравими купони с приятели.

Заповядайте!

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Тоня Минчева
Тоня Минчева