Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома Къща за гости У дома

“У дома“ - прекрасно място за почивка в Сопот.

И не без основание – вижте само няколко основни причини:

- Стопаните са запалени туристи, точно като Вас, те най-добре разбират нуждите на модерния турист.

- Къщата е специално проектирана за гости и в нея те са вложили целия си личен опит и изисквания на съвременния пътешественик.

Тук всеки детайл е добре обмислен, за да посрещне всичките ви нужди:

* Удобна, функционална къща, оборудвана с нови мебели, техника, включително и бърза интернет връзка.

* Стратегическа локация – съвсем близо до всички главни атракции на града.

* Истинско място за отдих - тишина и спокойствие, планината е точно през пътя.

* Прекрасен, отлично озеленен двор.

* Пленителна гледка от терасите към Балкана и боровата гора.

* Съвсем нов сезонен, отопляем със соларни панели басейн, с джет зона и водопад (работи от 1-ви май до 30-ти септември)

* Финландска сауна и горещо джакузи

На Ваше разположение са 5 самостоятелни спални с капацитет от 12 редовни легла и 6 допълнителни места, подходящи за деца, които не се заплащат, независимо от възрастта им. Всяка спалня е със собствен санитарен възел, телевизор и Wi-Fi връзка с интернет.

Разполагаме и с две кошарки, столче за хранене и бебешка люлка.

На първия етаж на къщата е разположен огромен хол с трапезария, кът за почивка с мека мебел и LCD телевизор, кухненски бокс, оборудван с всички необходими уреди и прибори за приготвяне на храна (хладилник, микровълнова, миялна машина, кафе машина, фурна с керамични котлони). Имаме вече и нов детски кът с видеонаблюдение от всекидневния тракт, за да са спокойни родителите.

В двора на къщата е построена и механа с барбекю и пещ за приготвяне на по-специалните гозби. През летните месеци механата може да се отвори и по този начин има директна връзка с двора. В нея също ще откриете напълно оборудван кухненски бокс за още по-голямо удобство.

Цялата къща е напълно климатизирана и приятно прохладна през лятото и отлично отоплена с локално парно на пелети през зимата.

Вашият престой включва:

* Нощувка с включена туристическа такса

* Открит (отопляем със соларни панели) басейн с джет зона и водопад, който работи от 01-ви май до 30-ти септември). Басейнът е ограден и напълно безопасен за децата.

* Петместно горещо джакузи целогодишно (с изключение на юли и август)

* Финландска сауна целогодишно

* Хавлии за лице и тяло, хавлии за сауната, кърпи и шезлонги за басейна, халати (през зимния сезон)

* Билярдна зала, тенис маса, волейболно игрище

* Закрит детски кът с видеонаблюдение

* Открита детска площадка с малка стена за катерене и батут

* Ползване на две напълно оборудвани кухни (фурна, котлони, хладилник, съдомиялна, пералня, микровълнова, кафе-машина, кана за гореща вода, тостер, всички необходими прибори и посуда)

* Безплатна консумация на кафе, чай и минерална/изворна вода

* Дърва за камината и барбекюто

* Две кошарки, столче за хранене

Къщата може да бъде резервирана със заплащане на 30% капаро от общата стойност на нощувките, до три дни след направената резервация. Молим, да имате предвид, че при отказана резервация или неявяване, капарото не се възстановява.

Остатъка от сумата се заплаща в деня на настаняването или най-малко два дни преди него, ако е направено по банков път. При предварително прекратяване на престоя ви, заплатената сума също не се възстановява.

Настаняването в къщата е след 15 часа, а напускането до 11 часа.

В случаите, когато преди и след вашия престой нямаме други резервации, настаняването е в 14 часа, а напускането е съответно в 12 часа.

Къщата не е подходяща за шумни компании. Молим ви да спазвате наредбата за обществения ред, да намалите музиката в часовете за почивка и особено след 23 часа.

Пушенето в къщата не се разрешава, може да се пуши в барбекюто, на терасите също.

Не се приемат домашни любимци

Ще се радваме да обсъдим с вас всякакви допълнителни въпроси, които възникнат относно вашия престой.

Благодарим ви, че проявихте интерес към къща „У дома“ за почивката си, надяваме се така и да се чувствате, ако решите да ни гостувате!

Тоня и Наско

Местоположение:
Цялата къща: 18 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Детски лагер
  2. Семейни празненства
  3. Детски рожден ден
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Тоня Минчева
Тоня Минчева