Къща за гости Валънтайнс

град Китен · община Приморско, област Бургас

Къща за гости Валънтайнс Къща за гости Валънтайнс Къща за гости Валънтайнс Къща за гости Валънтайнс Къща за гости Валънтайнс Къща за гости Валънтайнс Къща за гости Валънтайнс Къща за гости Валънтайнс Къща за гости Валънтайнс Къща за гости Валънтайнс Къща за гости Валънтайнс Къща за гости Валънтайнс Къща за гости Валънтайнс Къща за гости Валънтайнс Къща за гости Валънтайнс Къща за гости Валънтайнс Къща за гости Валънтайнс Къща за гости Валънтайнс Къща за гости Валънтайнс Къща за гости Валънтайнс Къща за гости Валънтайнс Къща за гости Валънтайнс Къща за гости Валънтайнс

Villa Valentines е най-новото бижу на черноморското градче Китен. Разположена е на тиха уличка, но в непосредствена близост, както до автогарата, така и до централната градска улица. Двете живописни плажни ивици се намират само на няколко минутки пеша.

Villa Valentines разполага с ново и модерно обзаведени двойни стаи и с уютен двустаен апартамент, подходящ за 4 или 5 човека.

Ние, младите и енергични домакини на вилата, сме помислили и за Вашия комфортен престой – всяка стая има самостоятелна баня, плазмен телевизор, климатик, безплатен интернет и тераса на която можете да изпиете сутрешното си кафе или следобеден коктейл. Ще се радваме, ако можем да задоволим Вашите желания!

Всеки наш гост става наш приятел!

Очакваме Ви!

Местоположение:
Цялата къща: 9 гости
Двойни стаи: 3
студиа: 1
апартаменти: 1
Интернет:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
климатик:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Красимира Вангелова
Красимира Вангелова