Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница Къща за гости Вълчаница

Виртуална разходка · 360° градусови снимки

Вълчаница
Кухня
Механа
Трапезария
Тройна стая
Тройна стая
Двойна спалня
Баня и тоалетна

Вила Вълчаница е определено едно от прелестните места из Източните Родопи, където можете да се отдадете на релакс. Село Добростан, където е разположена къщата, ще Ви предложи прекрасни гледки.

Едно от най-големите предимства на почивката в този край, е че предлага много и все интересни места, които да разгледате. Ще се намирате много близо до прелестния резерват "Червена стена".

Посетете и дивната Кръстова гора. Тук има множество еко пътеки, които ще Ви разведат и покажат прелестни места, незасегнати от човешката ръка. А и любителите на по-екстремните преживявания намират много забавления тук. Височината, на която ще се намирате в село Добростан, а именно 1200 метра надморска височина, ще Ви осигури възможността да изпробвате усещането от делта и парапланеризма.

За най-голяма радост почивката във Вила Вълчаница ще Ви поднесе и много комфорт. Прекрасната къща разполага с шест спални, като три от тях имат възможността да побират по двама души, а другите три - трима. Всяко помещение разполага със собствен телевизор, а баните, обслужващи стаите, са три на брой.

За Ваше удобство ще разполагате и с кухня по всяко време, както и с обширен хол. Ала сме убедени, че ще прекарвате по-голямата част от времето в прелестния двор.

Лятната градина е неописуемо красива. Ще разполагате и с барбекю, което да използвате, когато Ви се прииска. А механата ни побира двадесет души, което ще Ви даде възможност да се забавлявате и с голяма компания.

Вила Вълчаница ще предложи и забавления за малките посетители - разполага с чудесен детски кът. На Вас пък ще осигури паркинг, където да оставите автомобила си на сигурно.

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0895 *** ***
покажи телефона
Стоян Стоянов
Стоян Стоянов