Къща за гости Валентина

село Мадара · община Шумен, област Шумен

Къща за гости Валентина Къща за гости Валентина Къща за гости Валентина Къща за гости Валентина Къща за гости Валентина Къща за гости Валентина Къща за гости Валентина Къща за гости Валентина Къща за гости Валентина Къща за гости Валентина Къща за гости Валентина

Къща за гости "Валентина" се намира в красивото българско селце Мадара, облечено в история. Разположено в подножието на прочутия Мадарски конник. Богата природа изобилства с растителни видове, живописни места и романтични пътеки. Вие имате възможност да се срещнете с историята на каменната ера.

Само на 12 км. е първата българска столица Плиска. Тук Вие можете да се насладите на свежия въздух. Да усетите и видите историята. Да се докоснете до прочутия "Мадарски конник".

В къща за гости „Валентина” Вие може да отдъхнете уютно, да се насладите на свежия и чист въздух, да намерите уединение, да се насладите на прекрасните пейзажи и да изживеете незабравими за Вас моменти.

Къща за гости Валентина, село Мадара разполага с леглова база от 12 места, разпределени в 4 стаи, всяка със собствен санитарен възел. Отопляват се с локално парно.

Къщата има голяма банкетна зала за 20 души с напълно обзаведена кухня, за самостоятелно приготвяне на храна, сателитна телевизия, Wi-Fi интернет, климатици, озеленен двор с барбекю, паркинг, градина и домашни любимци.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 1
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
климатик:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0893 *** ***
покажи телефона
Атанас Тонев
Атанас Тонев