Къща за гости Валиленд Къща за гости Валиленд Къща за гости Валиленд Къща за гости Валиленд Къща за гости Валиленд Къща за гости Валиленд Къща за гости Валиленд Къща за гости Валиленд Къща за гости Валиленд Къща за гости Валиленд Къща за гости Валиленд Къща за гости Валиленд Къща за гости Валиленд Къща за гости Валиленд Къща за гости Валиленд Къща за гости Валиленд Къща за гости Валиленд Къща за гости Валиленд Къща за гости Валиленд Къща за гости Валиленд Къща за гости Валиленд Къща за гости Валиленд Къща за гости Валиленд

За вашата почивка на море ние Ви предлагаме четири апартамента и две студиа, които се намират на тиха улица в с. Българево.

Всеки апартамент разполага с различен брой легла легла, собствена баня/тоалетна, коридор и кухня/трапезария. Апартаментите на приземния етаж имат и просторна веранда. Изградени са и две барбекюта.

През пролетния и есенния сезон можете да се насладите на комфортно спа–изживяване в джакузи, затоплящо водата до 40 градуса, с 6 регулируеми хидромасажни дюзи и 125 - въздушни.

Местоположение:
Цялата къща: 22 гости
студиа: 2
апартаменти: 4
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Невяна Панайотова
Невяна Панайотова