Къща за гости Вълнара

град Средец · община Средец, област Бургас

Къща за гости Вълнара Къща за гости Вълнара Къща за гости Вълнара Къща за гости Вълнара Къща за гости Вълнара Къща за гости Вълнара Къща за гости Вълнара Къща за гости Вълнара Къща за гости Вълнара Къща за гости Вълнара Къща за гости Вълнара Къща за гости Вълнара Къща за гости Вълнара Къща за гости Вълнара Къща за гости Вълнара Къща за гости Вълнара Къща за гости Вълнара Къща за гости Вълнара Къща за гости Вълнара Къща за гости Вълнара Къща за гости Вълнара Къща за гости Вълнара Къща за гости Вълнара Къща за гости Вълнара Къща за гости Вълнара

Къща за гости "Вълнара" е с категоризация една звезда и се намира в покрайнините на град Средец, разположен в полите на Странджа планина, на 6 км от местността "Божура", на 1 км от язовир, подходящ за любителите на риболова, на 20 км от гр. Бургас, на 8 км от археологическия комплекс и музей "Деултум".

Къщата разполага със собствен басейн с джакузи, барбекю, удобна дневна за събирания и напълно оборудвана кухня. Пет двойни стаи и една единична, всичките със собствен телевизор, разположени на 2 етажа, 2 санитарни възела баня с тоалетна и 1 самостоятелна тоалетна.

В дневната има камина, което прави къщата подходяща не само за лятна ваканция, но и за прекрасен и уютен престой и през студените месеци в годината.

Домакините са помислили за Вашата удобна и приятна почивка през цялата година!

ПОЛИТИКА ЗА АНУЛАЦИЯ

Ако желаете да анулирате Вашата резервация, моля прочетете внимателно политиката на къщата:

- За стандартни резервации, предплатеният депозит се възстановява на 100%, в случай на анулация в срок до 28 дни преди датата на настаняване.

- При неспазване на срока за анулация, къщата си запазва правото да задържи 100% от направените плащания като неустойка.

- Анулацията трябва да бъде заявена от клиента към къщата в писмена форма. Клиентът трябва да посочи банкова сметка, по която да бъде върната съответната сума.

- В случай на неявяване до 23:59 ч. в деня на настаняване, направените плащания се усвояват от къщата на 100%.

Потребителите следва да имат предвид, че не се приемат анулации или промени по вече направени резервации поради заболяване на гостите от Covid-19, направени или организирани след обявяването на пандемията от COVID-19 от Световната здравна организация (11 март 2020 г.), тъй като в този случай НЕ може да се смята, че последиците за пътуванията в условията на пандемия са били непредвидени или неочаквани за потребителите.

Местоположение:
Цялата къща: 11 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Денка Топалова
Денка Топалова