Къща за гости Варадил

град Смолян · община Смолян, област Смолян

Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил Къща за гости Варадил

Вила „Варадил” е ново изградена къща за гости подходяща за летен отдих, семейни тържества, рожден ден, имен ден и приятелски купони.

Къщата е двуетажна и разполага с пет стаи за нощувка с максимален брой на пребиваващи 12 човека.

На разположение на гостите е механа с напълно оборудвана кухня и камина.

Пред входа на механата са обособени места за релакс на открито – дървен навес с лека сянка от плат и беседка под голям сенчест орех.

В двора към вилата е изградено барбекю с външна камина подходяща за печене на агнета – на чеверме или на пещ, също и за направа на скара на жар.

Локация:

Вилата се намира на седем километра от гр. Смолян по главен асфалтов път за селата Чокманово, Смилян и Арда.

Отбивка на 100 м. от главния път Ви отвежда до мястото на къщата изцяло заобиколена от зелени ливади и букова гора.

Близки разходки:

Вилата носи името на местноста „Варадил”, в която е построена. В близост до нея на около 80 м. се намира манастира „Свети Атанас”, а на около 200 м. е и параклиса „Свети Спас”. И двата храма са с традиции - места, на които се честват храмовите празници, отслужват се свети литургии и се раздават курбани.

За любителите на пешеходни разходки са маршрутите до връх „Кральов камък” и туристическа пътека до с. Смилян.

В радиус от 20 км. се намира за всеки по нещо – пещерата „Ухловица”, механа „Аида”, комплекс „Гераница”, множество китни родопски села и махали с къщи за гости, хижи, заведения, рибарници, скали за скално катерене, реки за риболов, пътеки, заслони и много природни красоти чак до извора на река Арда.

По-далечни разходки:

к.к. Пампорово, с.Широка лъка, гр. Девин, с. Момчиловци.

За любителите на морето на около 70 км. през границата за Гърция в гр. Златоград се стига до плажовете на Средиземно море.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Здравко Денев
Здравко Денев