Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos Къща за гости Entheos

Къща Entheos е семейна къща за гости, разположена в полите на Сърнена Средна гора, в с. Върбен - на 50 км от град Пловдив.

Капацитетът за настаняване е 12+3 места, разпределени в 6 спални помещения, с 4 санитарни възела с баня и тоалетна.

Шестте стаи, просторният хол с тераса, барбекю зоната и зелените площи са готови да удовлетворят нуждите на Вашия празник, корпоративно събитие или вродената потребност от почивка и уединение сред природата.

Четири от стаите за настаняване са приветствали с топлината си хора вече близо 100 години, а ние от Еntheos сме се постарали историята да просъществува и занапред.

Преди 10 години завършихме реконструкцията и съхранението на основната къща, както и нейното разширяване.

Две от стаите са със собствен санитарен възел, а останалите четири стаи могат да бъдат определени като два самостоятелни апартамента с два санитарни възела.

Холът на къщата е организиран в традиционен стил с отделни зони за хранене, готвене - с напълно оборудвана кухня, дискусии, както и работен кът за хоум офис.

Вътрешните удобства включват още калибрирана озвучителна система; безжичен интернет; плоскоекранен телевизор с кабелни канали; кът за работа (хоум офис); пожароизвестителна система; детско столче за хранене и детска кошара (заявяват се при резервацията); безконтактно настаняване и напускане.

Изградена е цялостна климатична инсталация във всяка стая, локално парно, както и камина с водна риза.

Дворът разполага с барбекю зона, в която гостите на Entheos могат да приготвят храната си във външна кухня, зиданата пещ, на електрическата скара или барбекю на дървени въглища.

Барбекю зоната ви приветства също и с просторно място за хранене на открито.

Обособени са също външни зони за релакс и зони за пушене.

В двора са налични 6 паркоместа.

В близост има условия за колоездене и пешеходен туризъм.

Мисията на къща за гости Entheos е да предложи на своите гости домашен уют и комфорт, далеч от вкъщи.

Заповядайте!

Местоположение:
Цялата къща: 15 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Илиян Желязков
Илиян Желязков