Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви Къща за гости Василеви

Къща за гости "Василеви" се намира в центъра на село Синеморец, известно с едни от най-красивите си плажове по българското Южно Черноморие и на челни позиции в Европа, съчетани са красивата Странджа планина и река Велека!

Къща за гости "Василеви" е разположена в центъра на селото, на тиха и спокойна улица и разполага със стаи за двама, трима души и суит до 3 души.

Стаите с три легла са със самостоятелна баня, а две от стаите с по две легла имат една баня (специално за тях) на етажа.

Суитът се състои от всекидневна с разтегателен диван и спално помещение, като капацитета му е за до 3 човека. Всичко стаи разполагат с телевизор с плосък екран и ефирна телевизия, хладилник, тераса с изглед към морето и безжичен интернет.

Дворът е приятно и прохладно място за почивка, където може да закусите или да си приготвите барбекю и да се насладите на домашния уют.

Цени и промоция:

- При престой над 1 седмица нашите клиенти ползват отстъпки от 5% до 10%, в зависимост от сезона и продължителността на престоя.

- През месец юни и септември за над 1 седмица има 1 нощувка подарък.

- При престой до 2 дни през месеците юли и август, цената за 1 нощувка на човек е 40 лв.

За повече информация - може да се свържете с нас на посочените контакти.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 1
студиа: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Магдалена Василева
Магдалена Василева