Къща за гости Веда Къща за гости Веда Къща за гости Веда Къща за гости Веда Къща за гости Веда Къща за гости Веда Къща за гости Веда Къща за гости Веда Къща за гости Веда Къща за гости Веда Къща за гости Веда Къща за гости Веда Къща за гости Веда

В един от най- красивите черноморски градове, целогодишно Ви очаква Къща за гости Веда. Тя е с много удобно местоположение, в новата част на града и непосредствено до спирките за Слънчев бряг, гр. Несебър, гр.Бургас - ж.п. гара и гр. Варна… и най- важното само на 6 минути от плажа.

Къща за гости "Веда" разполага с просторни и функционално обзаведени стаи и апартаменти. Те са снабдени с кабелна телевизия, безплатен Wi-Fi интернет, самостоятелни бани и големи тераси. За максимален комфорт, в част от помещенията има и климатици, както се казва: за всекиго по нещо.

В непосредствена близост до Къща за гости "Веда" Ви очакват няколко ресторанта, в които можете да опитате традиционни български рецепти.

Ако изберете да се хранете на място можете да се насладите на ястията си в трапезарията или в дворната градина, която е топла и слънчева през зимата а прохладна през лятото . За децата Ви предлагаме занимания от нашата Арт работилница.

Къща за гости "Веда" разполага с барбекю на открито и зала за празненства.

Персоналът ни ще ви предостави велосипеди за разходка и пълна информация за нуждите ВИ.

Къща за гости Веда е малък оазис на спокойствие и уют за своите гости.

Местоположение:
Цялата къща: 25 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0895 *** ***
покажи телефона
Величка Райкова
Величка Райкова