Къща за гости Велибаш

село Велика · община Царево, област Бургас

Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш Къща за гости Велибаш

Къща за гости “Велибаш” се намира в уютното село Велика в полите на Странджа, само на 3 км. от морския бряг. Далеч от многолюдните курорти, може да се насладите на уникално съчетание между планина и море в самостоятелна къща, която да споделите с приятели или да ползвате семейно!

Къщата е на два етажа, всеки от тях има кухня и баня. На първия етаж има голяма дневна, където може да се събира цялата компания и две спални с по две легла. На втория етаж спалните са три, две с по две легла и една с три легла. Общо легловата база на къщата е 11 легла.

Има голяма покрита веранда, която може да се ползва през топлите дни за събирания. Къщата разполага и с голям, богато озеленен двор. Домашни любимци обаче не се допускат!

Местоположение:
Цялата къща: 11 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Evelina Tomova
Evelina Tomova