Къща за гости Венито Къща за гости Венито Къща за гости Венито Къща за гости Венито Къща за гости Венито Къща за гости Венито Къща за гости Венито Къща за гости Венито Къща за гости Венито Къща за гости Венито Къща за гости Венито Къща за гости Венито Къща за гости Венито Къща за гости Венито Къща за гости Венито Къща за гости Венито Къща за гости Венито Къща за гости Венито

Някъде там, много на юг, има едно приказно, малко селце. Където няма по-красиво синьо и по-наситено зелено. Там, където вляво е морето, а на дясно е планината, но навсякъде усещаш дъха на солената вода. Там, където морето и реката се докосват в нежна прегръдка, а красотата на природата гали окото.

И в сърцето на това малко селце се намира нашата къща. Вратите ѝ са широко отворени за вас. Ще ви посрещнем с усмивка, ще ви настаним в уютна стая, където няма да ви липсва нищо, за да се почувствате като в собствен дом, да се насладите на приятна почивка и да създадете вашите летни, вълшебни спомени.

Къща за гости Венито се намира в самия център на село Синеморец.

Предлагаме на своите гости самостоятелни стаи от вилата, всяка с отделен санитарен възел, ТВ, климатик, хладилник, баня с тоалетна и просторна тераса за отдих.

Стаи:

Стая 2-ка - спалня ( + разтегателен фотьойл)

Стая 3-ка - спалня и единично легло

Стая 4-ка - стая с две спални, подходяща за семейство с 2 деца.

В лятната градина иматe на разположение напълно оборудван кухненски бокс с необходимите ел. и домакински уреди, релакс-люлки, а за малките гости имаме и специално създаден кът за игра с много забавления.

Ще се радваме да бъдете наши гости през новия сезон! Очакваме ви!

За резервации и всякаква информация, свързана с дейността на къщата, моля, позвънете или пишете.

Отваряме врати на 1 май 2024.

Местоположение:
Цялата къща: 9 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 1
студиа: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Вила Венито
Вила Венито