Къща за гости Веринско

село Веринско · община Ихтиман, област София

Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско Къща за гости Веринско

Къща за гости „Веринско” I и II се намират в края на село Веринско, известно със своята изключителна планинска обстановка, обкръжено от гори и поля, предлагащи уникални пейзажи, свеж въздух и уютен климат. При нас можете да се потопите в мир и спокойствие.

Селото е част от община Ихтиман, на разстояние от 40 км от София и 100 км от Пловдив, и е в близост до язовирите Бакърдере (2 км) и Искър (15 км).

Всяка от къщите разполага с по три големи и три малки спални (пет двойни легла, едно единично и разтегателен диван), две бани, голям хол с кухня, веранда и тераса с хубава гледка. Имат отделни съседни дворове, джакузита, барбекюта и детски кът. Всяка къща може да поеме от 11 до 13 човека.

На разположение на гостите е напълно оборудвана кухня с различни електрически уреди (кафемашина, еър фрайер, микровълнова, чайник, два вида тостери, нутрибулет, сокоизтисквачка, електрическа скара и други). Кафе, чай и подправки са на свободно ползване.

Всички стаи са оборудвани с телевизори, кабелна телевизия, неограничен интернет достъп, много удобни матраци и два вида качествени възглавници (ниска ортопедична и висока мемори пяна).

Допълнително предлагаме пералня, сушилня, ютия, две сушилни за дрехи, сешоар, бебешка кошара (по заявка), бебешко столче за хранене (по заявка) и др.

За децата има детска площадка с къщичка, пързалка, люлка, батут, пясъчник и много играчки.

За възрастните има осемместно джакузи за целогодишно ползване, шезлонги, чадъри, бар, уютно барбекю с камина, нацепени дърва, подпалки, телевизор, караоке система и напълно оборудвана външна кухня, хладилник и голям вентилатор с водна пара.

Предлагаме също шах, табла, карти за игра и карти за възрастни.

Всяка от къщите разполага с почти всички екстри за ваше удобство. Поддържа се чисто, за да се чувствате уютно. Водата на джакузито се източва, подменя и загрява преди всяко настаняване.

Часът за напускане на вилата е до 11:00 часа, а настаняването е след 15:00 часа.

Когато следващия ден не е резервиран, може да останете до по-късно (по договаряне).

Село Веринско е разположено в непосредствена близост до язовир Бакърдере, където риболовът е популярно развлечение по време на ваканцията.

В района могат да се посетят забележителности като:

- Ботаническа градина ”Борика” - 10 км.

- яз. Бакърдере, подходящ за риболов и разходка - 3.5 км.

- конна база ”Ниеса” - 5 км.

- Голф игрище ”Ер София”, гр. Ихтиман - 8.5 км.

- яз. Искър - 15 км.

- манастир ”Успение Богородично” (Шишмановски манастир) - 15 км.

Къщата се отдава минимум две нощувки за петък и събота, а пакетната цена е 1200 лв.

За една нощувка през делничен ден (неделя-четвъртък) е 700 лв., за две нощувки е 1000 лв.

Заповядайте, ще се радваме да бъдете наши гости!

Местоположение:
Цялата къща: 11 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Фирмено парти
  3. Детски лагер
  4. Семейни празненства
  5. Детски рожден ден
  6. Моминско / Ергенско парти
Условия за повеждане на събития:
Правилата за шумна музика след опоределените от закона часове се спазва стриктно !!!
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0897 *** ***
покажи телефона
Цветелин Хаджилазов
Цветелин Хаджилазов