Къща за гости Весела къща 2

село Мостово · община Асеновград, област Пловдив

Къща за гости Весела къща 2 Къща за гости Весела къща 2 Къща за гости Весела къща 2 Къща за гости Весела къща 2 Къща за гости Весела къща 2 Къща за гости Весела къща 2 Къща за гости Весела къща 2 Къща за гости Весела къща 2 Къща за гости Весела къща 2 Къща за гости Весела къща 2 Къща за гости Весела къща 2 Къща за гости Весела къща 2 Къща за гости Весела къща 2 Къща за гости Весела къща 2 Къща за гости Весела къща 2 Къща за гости Весела къща 2 Къща за гости Весела къща 2 Къща за гости Весела къща 2 Къща за гости Весела къща 2 Къща за гости Весела къща 2 Къща за гости Весела къща 2 Къща за гости Весела къща 2

Весела къща е общото наименование на две къщи за гости в Мостово - малко, живописно село в Родопите, разположено близо до Кръстова гора, Белинташ и Караджов камък, само на 27 км. от Асеновград.

Всяка от къщите е прекрасен избор за семейна почивка или среща с приятели на планина по всяко време на годината. Тук, всеки гост ще се наслади на домашен уют и комфорт, съчетани с неповторима тишина и спокойствие. Прекрасната природа, чистият въздух и множеството интересни места за посещения в близост гарантират приятен престой на всеки гост.

Просторният, обезопасен двор е чудесно място за отдих и забавления на открито. Разположението на къщите на тиха крайна улица, гарантира спокойствието на нашите гости.

В къщите могат да се настанят до 22 човека, в случай че се ползват допълнителните легла и двете самостоятелни стаи, които могат да се ползват към всяка една от къщите.

Всяка от къщите разполага с трапезария и добре оборудвани кухни, в които гостите могат да приготвят своята храна и да организират своя весел празник.

Къщи за гости Весела къща разполага с 2 допълнителни двойни стаи за настаняване на гости. Стаите могат да се ползват при нужда към всяка от двете къщи срещу допълнително заплащане.

Стаите не се предлагат за самостоятелно наемане.

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Двойни стаи: 2
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0897 *** ***
покажи телефона
Младен Цонев
Младен Цонев