8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Свободна   Свободна   Заета
Къща за гости Весела Къща Къща за гости Весела Къща Къща за гости Весела Къща Къща за гости Весела Къща Къща за гости Весела Къща Къща за гости Весела Къща Къща за гости Весела Къща Къща за гости Весела Къща

Къща с минало, за хора с мечти!

Предлагаме Ви да изберете нашата "Весела къща", когато търсите мястото за вашия весел празник, почивка или уикенд.

Изберете нашата "Весела къща", защото е различна, защото е къща с минало, възстановена със сърце, за да събира хора с ищах за веселба и любов към Родопа планина.

Изберете "Весела къщата" и заради простотата и сигурността на камъка, топлината на буковото дърво и малките удобства на съвременния живот.

Изберете я, за да Ви остане спомена от доброто настроение, задушевната топлина на механата, сладката дрямка в уютните стаи, зеления простор на селския двор...

Весела къща 1 предлага на своите гости три самостоятелни стаи с капацитет 7 легла, разположени в:

1 стая с две единични легла

1 стая с три единични легла

1 стая с легло тип спалня

Къщата предлага на гостите си уютна механа за 7-10 души, напълно оборудвана кухня, сателитна телевизия, локално парно отопление, камина. Къщата разполага още с външен навес и барбекю, просторен озеленен двор, шезлонги с чадъри и други удобства.

Цени Весела Къща 1:

1 нощувка - 250 лв.

2 до 4 нощувки - 200 лв.

5 и повече нощувки - 160 лв.

Обявените цени са за цялата къща за една нощувка. Минималният престой през отоплителния сезон и в дните петък и събота е 2 нощувки. По време на официални празници минималния брой нощувки и цените могат да се различават от посочените.

Настаняване след 14.00 часа, освобождаване до 12.00 часа.

В къщите е нежелателно пребиваването на домашни любимци, освен след изрична уговорка със собственика.

При наемане на къща гостите заплащат гаранционен депозит в размер на еднодневен наем, който се възстановява при напускане на къщите. Всички установени щети по имуществото и сградите в деня на отпътуването ще бъдат удържани от гаранционния депозит. В случай че щетите надвишават гаранционния депозит гостите се задължават да ги възстановят до пълния им размер.

Местоположение:
Цялата къща: 7 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0897 *** ***
покажи телефона
Младен Цонев
Младен Цонев