Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие

Къща за гости "Веселие" е с категоризация три звезди и се намира в село Веселие, разположено в полите на Странджа планина на около 10 км. от един от най-красивите плажове в България - "Царския плаж", к-г "Златна рибка", к-г "Градина", от културно-историческият град Созопол, на 18 км. от гр. Приморско и на 28 км. от гр. Бургас.

Къщата разполага със собствен басейн, барбекю, удобна дневна за събирания и напълно оборудвана кухня;

Спалните помещения са пет двойни стаи с телевизор и климатик във всяка от тях. Две от спалните се намират на първия етаж, останалите три спални са разположени на втория етаж. На всеки от етажите има санитарен възел баня с тоалетна, а на първия етаж има още 1 тоалетна.

Дворното пространство е оградено с масивна ограда, организирано удобно с кът за хранене на открито под пергола, кът за кафе на верандата, зидано барбекю с навес.

Градината и тревната площ се поддържат и третират с необходимите внимание и грижа, като създават усещането за хармония с живата природа.

В дневната има камина, което прави къщата подходяща не само за лятна ваканция, но и за прекрасен и уютен престой и през студените месеци в годината.

Помислили сме за Вашата удобна почивка през цялата година!

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Ирена Маврова
Ирена Маврова