Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики Къща за гости Вики

Уютна къща сгушена в полите на Стара планина, в село Рибарица. Дворът се слива с Тетевенския Балкан.

На тихо и спокойно място със слънчева градина, в близост до центъра, до реката и до историческата местност Костина.

Къщата е с общ капацитет до 8+1 човека, разпределени в три спални, едната от които е с две двойни легла.

На разположение на гостите е напълно оборудвана кухня (хладилник, готварска печка, микровълнова фурна, кафемашина, ел. кана, тостер, парти грил, машина за фрапе), голям хол с трапезария и камина. Отделно външно барбекю, оборудвано с всичко необходимо и спираща дъха гледка. Във всяка стая има достъп до телевизия и интернет.

Къщата разполага с голям, заграден вътрешен двор.

През летния сезон и басейн. Люлки за децата.

Къщата се отдава самостоятелно.

Домашните любимци при нас са добре дошли, без допълнително заплащане.

Село Рибарица е част от Национален природен парк, с възможност за риболов на пъстърва, конна езда, много планински екопътеки пътеки.

Курортът е в топ 10 на най-красивите български села.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Даниела Лозанска
Даниела Лозанска