Къща за гости Виктори Къща за гости Виктори Къща за гости Виктори Къща за гости Виктори Къща за гости Виктори Къща за гости Виктори Къща за гости Виктори Къща за гости Виктори Къща за гости Виктори

Къщата разполага с 4 двойни стаи със самостоятелни санитарни възли - едната (стая №1) е с вана. Стаи №3 и № 4 са с тераси и трето допълнително разтегателно диванче (единичка). Стая номер 5 е с две помещения и една баня с вана - една спалня и един разтегателен диван за двама души. Всяка стая разполага със самостоятелен санитарен възел, кабелна телевизия и централно отопление.

Кухнята е изключително голяма и предлага на гостите котлони, фурна, кафемашина, съдомиялна машина, микровълнова, всичко необходимо за посрещането на нуждите на гостите. Прибори и кухненски принадлежности.

Холът е голям и уютен с вътрешна голяма камина, 50 инчов телевизор и отделено място за деца. Спа центърът разполага с голямо джакузи и сауна, душ кабини и маса за отдих.

Цялата къща е отоплена много добре.

Разположена е до резерват Беглика, където гостите могат да си направят дълга и отморяваща разходка. На около 2 километра се намира язовир Беглик, а на 3 км. по-нагоре язовир голям Беглик.

Местоположение:
Цялата къща: 14 гости
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Отопление:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Даниела Петрова
Даниела Петрова