Къща за гости Виктория Къща за гости Виктория Къща за гости Виктория Къща за гости Виктория Къща за гости Виктория Къща за гости Виктория Къща за гости Виктория Къща за гости Виктория Къща за гости Виктория Къща за гости Виктория Къща за гости Виктория Къща за гости Виктория Къща за гости Виктория Къща за гости Виктория Къща за гости Виктория Къща за гости Виктория Къща за гости Виктория Къща за гости Виктория Къща за гости Виктория Къща за гости Виктория Къща за гости Виктория Къща за гости Виктория Къща за гости Виктория Къща за гости Виктория Къща за гости Виктория Къща за гости Виктория Къща за гости Виктория Къща за гости Виктория Къща за гости Виктория Къща за гости Виктория Къща за гости Виктория

Къща за гости "Виктория" се намира в полите на Родопите, в китното градче Пещера. Само на 36 км. е вторият по големина и неотразим град Пловдив, а столицата София е на 120 км. На територията на град Пещера се намира антична крепост "Перистера". Задължителна за посещение е и най-красивата в България пещера "Снежанка". Курорт "Свети Константин и Елена" е на 18 км., а язовир "Батак" - на 20 км. Всички забележителности са съчетани с невероятна природа.

Къща за гости "Виктория" предлага просторен суит със забележителните 120 м2, който включва 2 спални помещения -1-ва спалня с едно двойно легло, 2-ра спалня с две единични легла, дневна с едно двойно легло и един двоен разтегателен диван, оборудвана кухня с всички необходими кухненски уреди и прибори/хладилник, печка, микровълнова фурна, кафе-машина,термо-кана и др./ Санитарният възел е с душ-кабина и пералня. Суитът разполага и с 2 просторни тераси, на които гостите могат да пият сутрешното си кафе. На разположение на гостите е зала с камина и маса за компании до 10 човека, както и барбекю на двора с беседка с повече от 10 места.

На 50 м. от къщата има супер- маркет с хранителни стоки, който има и топла витрина с готова храна, както и малък ресторант.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Интернет:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Отопление:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Васка
Васка