Къща за гости Вила Кюбс Лозенец

село Лозенец · община Царево, област Бургас

Къща за гости Вила Кюбс Лозенец Къща за гости Вила Кюбс Лозенец Къща за гости Вила Кюбс Лозенец Къща за гости Вила Кюбс Лозенец Къща за гости Вила Кюбс Лозенец Къща за гости Вила Кюбс Лозенец Къща за гости Вила Кюбс Лозенец Къща за гости Вила Кюбс Лозенец Къща за гости Вила Кюбс Лозенец Къща за гости Вила Кюбс Лозенец Къща за гости Вила Кюбс Лозенец Къща за гости Вила Кюбс Лозенец Къща за гости Вила Кюбс Лозенец Къща за гости Вила Кюбс Лозенец Къща за гости Вила Кюбс Лозенец Къща за гости Вила Кюбс Лозенец Къща за гости Вила Кюбс Лозенец Къща за гости Вила Кюбс Лозенец Къща за гости Вила Кюбс Лозенец Къща за гости Вила Кюбс Лозенец Къща за гости Вила Кюбс Лозенец Къща за гости Вила Кюбс Лозенец Къща за гости Вила Кюбс Лозенец Къща за гости Вила Кюбс Лозенец Къща за гости Вила Кюбс Лозенец Къща за гости Вила Кюбс Лозенец Къща за гости Вила Кюбс Лозенец

Изживейте лукса и спокойствието на лятото във вила с уникален архитектурен стил, на брега на морето, със самотен плаж на 30 метра от нея, където може да избягате от шума и да се насладите на една романтична почивка.

Вилата е разположена във вилната зона на Лозенец - Тарфа и е на 10 мин. пеша от центъра на селото, в едната посока и на 10 мин. пешеходно от плаж “Оазис”, който притежава син флаг за чисти води.

Тя е част от комплекс от три самостоятелни къщи, с напълно различен дизайн от познатите летни къщи по българското крайбрежие. 

Построена в специфичен архитектурен стил с кубични обеми, с цел още по-голяма близост към морския пейзаж.

В двора на вилата има басейн.

На първия етаж се намират всекидневна с напълно оборудвана кухня, маса за хранене за 8 човека и кът с мека мебел, перално помещение, баня и тоалетна.

На втория етаж са разположени 2 спални, всяка със собствена баня и тоалетна и гардеробни помещения, просторна веранда на покрива с изумителна гледка към морето.

Налични са всички удобства за една релаксираща почивка - Wi-Fi интернет, кабелна телевизия и климатици.

Има и място за паркиране. Капацитет 4+.

През пиковия сезон (от средата на юни до средата на септември) вилата се отдава за една или повече седмици и е идеална за семейна почивка.

Местоположение:
Цялата къща: 4 гости
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона