Къща за гости Вила Маджарови

град Белоградчик · община Белоградчик, област Видин

Къща за гости Вила Маджарови Къща за гости Вила Маджарови Къща за гости Вила Маджарови Къща за гости Вила Маджарови Къща за гости Вила Маджарови Къща за гости Вила Маджарови Къща за гости Вила Маджарови Къща за гости Вила Маджарови Къща за гости Вила Маджарови Къща за гости Вила Маджарови Къща за гости Вила Маджарови Къща за гости Вила Маджарови

Добре дошли при нас приятели!

Сред чистия въздух, приказната природа, спокойствието и уютa, които ви предлага Вила Маджарови, вие ще може да се насладите на желаната от вас почивка.

Вече над 10 години се грижим за почивката и комфортa на нашите гости. Стараем се да задоволим всички ваши нужди и да направим почивката ви прекрасна и незабравима!

Къща за гости „Вила Маджарови” е разположена само на 5 километра от град Белоградчик, в с. Извос, във вилната зона на града - местността „Маркашница”.

Далеч от шума на града, тук може да се насладите на спокойствие и пълен релакс. Вилата е заобиколена от величествените Белоградчишки скали и красивата природа на региона.

Вилата разполага с четири стаи. Трапезария с голяма маса, стая с две отделни легла, стая със спалния, тоалетна и баня и напълно оборудвана кухня с : хладилник, готварска печка, микровълнова фурна, кафе машина и всякаква посуда за готвене и хранене. Вилата разполага с телевизор с цифрова телевизия. Пред вилата има голяма беседка с навес и барбекю.

За да е пълноценен и приятен вашият престой, нашият екип е готов да се погрижи затова.

Ние разполагаме с професионален гид, който ще ви запознае със забележителностите на града и ще ви разкаже интересни исторически факти и легенди за Белоградчишката крепост, Белоградчишките скали и околните забележителности.

Имаме специална оферта за вас - посещение на малка ферма с животни, която може да разгледате и да вземете дейно участие в нея, екскурзия до Сърбия - „На плескавица и зайчарско пиво в Сърбия“, кулинарен курс, вело и пешеходни маршрути.

Направете интересна и забавна почивката на вас и вашите близки. Изживейте нещо различно! Тази оферта е специален подарък от „Вила Маджарови“ за нашите гости!

Местоположение:
Цялата къща: 4 гости
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
Отопление:
кухня:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0879 *** ***
покажи телефона
Емил Маджаров
Емил Маджаров