Къща за гости Вилата Къща за гости Вилата Къща за гости Вилата Къща за гости Вилата Къща за гости Вилата Къща за гости Вилата Къща за гости Вилата Къща за гости Вилата Къща за гости Вилата Къща за гости Вилата Къща за гости Вилата Къща за гости Вилата Къща за гости Вилата Къща за гости Вилата Къща за гости Вилата Къща за гости Вилата Къща за гости Вилата Къща за гости Вилата

Къща за гости "Вилата" се намира в гр. Кърджали, Вилна зона "Сердика", в непосредствена близост до града и същевременно на тихо и спокойно място.

Общата площ на къщата е 120 м2. Разполага с две единични легла и разтегателен диван, кухня, баня с тоалетна и всекидневна на първи етаж, както и едно двойно легло и тераса на втори етаж.

На разположение на гостите са телевизор с кабелна, пералня, кафе машина, готварска печка + фурна, хладилник, камина и барбекю и климатици. Цената за цялата къща на ден е 110 лв.

При желание – може да се наеме и бунгало, което се намира в същия парцел. Състои се от спалня с двойно легло и баня с тоалетна (лилавата стая на снимките). Бунгалото също разполага с климатик. Цената на бунгалото е 50 лв. на ден.

Местоположение:
Цялата къща: 5 гости
Бунгала: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0876 *** ***
покажи телефона
Иван Иванов
Иван Иванов