Къща за гости Винарска къща Осмар

село Осмар · община Велики Преслав, област Шумен

Къща за гости Винарска къща Осмар Къща за гости Винарска къща Осмар Къща за гости Винарска къща Осмар Къща за гости Винарска къща Осмар Къща за гости Винарска къща Осмар Къща за гости Винарска къща Осмар Къща за гости Винарска къща Осмар Къща за гости Винарска къща Осмар Къща за гости Винарска къща Осмар Къща за гости Винарска къща Осмар Къща за гости Винарска къща Осмар Къща за гости Винарска къща Осмар

Само на няколко километра от град Шумен, на територията на Шуменското плато се намира село Осмар. Най-често селото се свързва с виното, което носи името му – прочутият Осмарски пелин.

Има легенда, че когато хан Крум заповядва да бъдат изкоренени лозята, запазва за лично ползване насажденията в района на Осмар. С това хората обясняват превъзходните качества на произвеждания там пелин, твърдейки, че се произвежда с местни треви и билки по рецепта и технология, останали от времето на Първата българска държава. Но освен с виното, районът на село Осмар може да ви впечатли и с красива природа и богатата си история.

Винарска къща Осмар разполага с места за настаняване с капацитет -10 човека.

Спалните помещения са:

* 1 студио на две нива, състоящо се от спалня с голямо двойно легло/ 2 единични и на второ ниво-1 единично легло, самостоятелна баня и санитарен възел, климатик, телевизор

* 1 апартамент от две помещения, всяко със спалня плюс единично легло, обща баня и санитарен възел, климатик, телевизор

* 1 самостоятелна стая с две единични легла с изнесена баня и санитарен възел

Подходяща е както за малки, така и за големи компании, тъй като разполага с голяма и обширна трапезария/дегустационна зала с 40 места, камина, телевизор, музикална уредба, както и кухня за самостоятелно ползване, оборудвана с хладилници, готварска печка, микровълнова фурна, тостер, ел. кана, посуда за готвене и сервиз, миялна машина, скара.

Залата (с принадлежащата към нея кухненска част) е подходяща за семинари, тиймбилдинг, празненства и поводи. Отдава се и самостоятелно.

На ваше разположение са обширен двор и паркинг.

Комплимент от нас е чаша вино за добре дошли!

Може да си закупите от нашите вина и пелин на производствени цени!

Предлагаме закуска и обяд по предварителна заявка.

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Интернет:
телевизор:
кабелна телевизия:
климатик:
Отопление:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Семейни празненства
  5. Детски рожден ден
  6. Моминско / Ергенско парти
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Жаклина Николова
Жаклина Николова