Къща за гости Виталити Къща за гости Виталити Къща за гости Виталити Къща за гости Виталити Къща за гости Виталити Къща за гости Виталити Къща за гости Виталити Къща за гости Виталити

Не е нужно да сте във вашият дом за да се чувствате като у дома си и Къща за гости Виталити е тук за да Ви обеди в това.

Всяка от четирите спални е обзаведена с телевизор, климатик, свежи чаршафи и комплект кърпи за всеки гост. Удобните легла и звукоизолиращата дограма ще Ви осигурят спокоен и приятен сън. Докажете Вашите готварски умения като пригответе на Вас и Вашето семейство вкусен обяд/вечеря в напълно обзаведената кухня или оставете на опитните местни готвачи от многото ресторанти и места за хранене в близост до къщата за гости да се погрижат за Вашият апетит. Когато времето е хубаво, отдъхнете си в лятната градина на къщата за гости или дайте шанс на двата хола в имота да Ви помогнат да се отпуснете с наличният лукс и развлечения. Не пропускайте възможността да се възползвате от частната сауна, намираща се в подземния етаж на имота - халати и чехли са налични във всеки гардероб във всяка спалня.

Подарете си едно незабравимо изживяване в лукс и уютна атмосфера, като прекарате ден в Къща за гости Виталити.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Къщи: 4
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Анна Котларова
Анна Котларова