Къща за гости Витановата къща

село Генчовци · община Трявна, област Габрово

Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща Къща за гости Витановата къща

Добре дошли!

"Витановата къща" е идеално място за пълноценна почивка сред прохладения планински въздух и неповторимата красота на Тревненския Балкан. Намира се в китното селце Генчовци, с надморска височина 550 метра, на 2,5 км. от град Трявна.

Реставрираната българска къща съчетава старинния Тревненски стил и модерно съвременно обзавеждане, като предлага всички условия за почивка.

Витановата къща, разполага с леглова база от 12 места.

Къщата за отдих е на два етажа.

На първия етаж е разположена битова механа с напълно оборудвана кухня (телевизор, печка, хладилник и съдомиялна), всекидневна с маса и миндери - много удобна за игра на малки палавници.

На втория етаж са разположени пет самостоятелни стаи - 4 двойни стаи, от които 2 стаи с по две единични легла, 2 стаи с по едно двойно легло и 1 четворна стая с едно двойно и две единични легла. Всяка стая разполага с телевизор, цифрова телевизия на Булсатком. Две отделни бани с тоалетни. Ползване на сешоар, ютия и масичка за гладене.

В двора на къщата има навес с пещ/барбекю за любители на скарата, маса с голям чадър, люлка, зелена градинка с цветя и дръвчета. Всичко необходимо за една чудесна лятна вечер. За автомобилите са предвидени паркоместа в двора.

Покрай къщата минава маркирана еко пътека за село Боженци (на 2 часа пешеходен преход). В близост се намира Тревненското езеро (възможности за риболов) и пещера Змеевата дупка.

В региона има много природни и исторически забележителности. Часовниковата кула на Трявна е на 2,5 километра, природният парк "Българка" е на 12 километра, архитектурно-етнографският комплекс "Етър", където има музей на открито, е на 18 километра, а Соколският, Дряновският манастир и пещерата "Бачо Киро" са на 20 километра.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Двойни стаи: 4
Тройни стаи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0882 *** ***
покажи телефона
 Галина Венкова-Цомпова, Владимира Венкова
Галина Венкова-Цомпова, Владимира Венкова