8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Заета   Заета   Заета
Къща за гости Витора Къща за гости Витора Къща за гости Витора Къща за гости Витора Къща за гости Витора Къща за гости Витора Къща за гости Витора Къща за гости Витора Къща за гости Витора Къща за гости Витора Къща за гости Витора Къща за гости Витора Къща за гости Витора Къща за гости Витора

Къщата е разположена в местността Преграда в село Рибарица. В непосредствена близост се намира р. Бели Вит, която предоставя възможност за риболов и разходка сред природата.

На първия етаж се намира просторна трапезария с разтегателен диван и телевизор и богато оборудван кухненски бокс: фурна, котлони, хладилник, съдомиялна, пералня, микровълнова фурна, кана за вода, кафемашина, тостер, сандвичмейкър и пълен комплект кухненска посуда, която е достатъчна за поемане на максималния капацитет на къщата. На първия етаж има и тоалетна.

На втория етаж се намират три стаи, от които 2 са със спални (с възможност за поставяне на допълнителни легла), а третата с 2 единични легла. На етажа има 2 просторни бани с тоалетни.

Всяка стая разполага с климатик, телевизор със сателитна HD телевизия, безжичен интернет и тераса с гледка към Стара планина.

При желание предоставяме възможност за колоездене, игра на пейнтбол, и разходка с гид по еко-пътеките в местността.

Минимален престой - 2 нощувки.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Шумни празненства
  2. Семейни празненства
  3. Детски рожден ден
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Томислав Данаилов
Томислав Данаилов