Къща за гости Власта Къща за гости Власта Къща за гости Власта Къща за гости Власта Къща за гости Власта Къща за гости Власта Къща за гости Власта

Вила ВЛАСТА е перфектен избор за пътуващи, които желаят да почувстват духа на Созопол. Оттук гостите имат лесен достъп до всичко, което този оживен град може да предложи. С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, които задължително трябва да се видят.

В Вила ВЛАСТА отличното обслужване и достъпните съоръжения допринасят за Вашия незабравим престой. Близостта до морето/50 м/, Wi-Fi връзка в общите части, семейна стая са само част от нещата, които отличават Вила ВЛАСТА от останалите хотели в града.

Дизайнът на хотела е съобразен с най-високите изисквания за удобство и комфорт, осигурявани от съоръжения достъпни в някои стаи като микровълнова фурна, климатик, тоалетни артикули, телевизор, бюро. Освен това в хотела можете да се информирате от множество предложения за приятно прекарване на свободното време. Вила ВЛАСТА е идеално място за туристи, търсещи чар, комфорт и удобство в Созопол.

Местоположение:
Цялата къща: 9 гости
Двойни стаи: 3
студиа: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
055* *** **
покажи телефона
Дима Георгиева
Дима Георгиева