Къща за гости Воденичаровата

село Гостун · община Банско, област Благоевград

Къща за гости Воденичаровата Къща за гости Воденичаровата Къща за гости Воденичаровата Къща за гости Воденичаровата Къща за гости Воденичаровата Къща за гости Воденичаровата Къща за гости Воденичаровата Къща за гости Воденичаровата Къща за гости Воденичаровата Къща за гости Воденичаровата Къща за гости Воденичаровата Къща за гости Воденичаровата Къща за гости Воденичаровата Къща за гости Воденичаровата Къща за гости Воденичаровата Къща за гости Воденичаровата

Воденичаровата къща се намира в близост до ски пистите на Добринище и Банско в родопското село Гостун. Наоколо има изобилие от басейни с минерална вода : Добринище, Баня, Елешнища, Огняново работещи целогодишно. Безброй планински маршрути с многообразни преходи за малки, големи и супер туристи, любители на разнообразна флора и фауна .

Място е уникално и зареждащо ! От векове съществуващо ! Землището на селото и околността са осеяни с множество скални светилища. Уникално място за релакс и презареждане за ново начало .

Къщата е каменна над 150 години, реставрирана и реновирана през 2008 година в български народен стил. Спокойствието на селото може да разнообразите с туризъм, пътешествия, спорт, спа ски, лов, риболов, езда, голф и незабравими мигове вечер пред камината с чаша вино.

Желаете ли могат да се приготвят селски специалитети от екологични продукти.

Къщата е категоризирана с две звезди , предлагаме я под наем напълно самостоятелно. Тя е над 130 години, реставрирана и реновирана през 2008г. Има голяма механа с камина, кухненски бокс с всичко необходимо за самостоятелно приготвяне на храна, санитарен възел. Три самостоятелни стаи и дневна, санитарен възел. Има възможност за настаняване на 9 човека, допълнително могат да се настанят още 3-ма човека. Отоплението е с електрическо котле. На двора има барбекю, басейн и финландска сауна. Има възможност да се поръчат био продукти и селски специалитети.

Елате при нас! Романтиката, селската идилия, близостта до автентичността и природата ще Ви заредят с ново начало за идните дни.

Местоположение:
Цялата къща: 11 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Тодорка Митева
Тодорка Митева