Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите

Къща за гости "Войводите" разполага със 7 двойни стаи и студио, механа с камина, плазмен телевизор, музикална уредба. Напълно оборудван кухненски бокс - печка с фурна и котлони, миялна машина, фритюрник, тостер и т.н. С възможност за приготвяне на закуска, обяд и вечеря, след предварителна уговорка.

За удобство на посетителите, в двора има обширно закрито барбекю, което може да се използва целогодишно. На разположение на гостите през лятото е външен басейн и сауна, като сауната не е включена в цената за къщата.

Къщата се намира в село Мала църква, разположено край р. Леви Искър, в подножието на Рила планина, на височина 1200 м., на 65 км. от гр. София, на 3 км. от село Говедарци и на 13 км. от Мальовица.

Природата през лятото и зимата е невероятно красива, с многобройни възможности за ски, риболов и туризъм, изходен пункт е за много пешеходни маршрути, от които е и този за Рилските езера. В близост има еко пътеки и разположението на селото е между двата зимни курорта Боровец и Мальовица.

Цената на вилата е 460 лв. на вечер от понеделник до четвъртък.

При една нощувка петък или събота цената е 600 лв. за 2 нощувки - 900 лв.

Цените не са валидни за официални и национални празници, Коледа, Нова година и 8-ми декември!

За повече информация, моля да ни пишете или да се обадите по телефона.

Ние Ви създаваме уют, а Вие щедро раздавайте любов и безценни мигове на хората, които обичате!

Прекрасно място за семейства с деца - спокойно, чисто, има всичко необходимо за приготвяне на храна, чист въздух и близостта на планината са съвършеното допълнение към почивката!

Подарете си почивка и уют в полите на Рила с любимите хора!

Заповядайте!

Местоположение:
Цялата къща: 18 гости
Единични стаи: 4
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Къща за гости Войводите
Къща за гости Войводите