Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите Къща за гости Войводите

Къща за гости "Войводите" разполага със 7 двойни стаи и студио, механа с камина, плазмен телевизор, музикална уредба. Напълно оборудван кухненски бокс - печка с фурна и котлони, миялна машина, фритюрник, тостер и т.н. С възможност за приготвяне на закуска, обяд и вечеря, след предварителна уговорка.

За удобство на посетителите в двора има обширно закрито барбекю, което може да се използва целогодишно. На разположение на гостите през лятото е външен басейн и сауна.

Къщата се намира в село Мала Църква, разположено край р. Леви Искър, в подножието на Рила планина, на височина 1200 м., на 65 км. от гр. София, на 3 км. от село Говедарци и на 13 км. от к.к. Мальовица.

Природата през лятото и зимата е невероятно красива с многобройни възможности за ски, риболов и туризъм, изходен пункт е за много пешеходни маршрути, от които е и Рилските езера. В близост има еко пътеки и разположението на селото е между двата зимни курорта Боровец и Мальовица.

Цената на вилата е 360 лв. на вечер от понеделник до четвъртък. При една нощувка петък или събота цената е 500 лв. за 2 нощувки - 800 лв.

Цените не са валидни за официални и национални празници, Коледа, Нова година и 8-ми декември! За повече информация, моля да ни пишете или да се обадите по телефона.

Ние Ви създаваме уют, а Вие щедро раздавайте любов и безценни мигове на хората, които обичате!

Прекрасно място за семейства с деца - спокойно, чисто, има всичко необходимо за приготвяне на храна, чист въздух и близостта на планината са съвършеното допълнение към почивката!

Подарете си почивка и уют в полите на Рила с любимите хора!

Заповядайте!

Къщата е заета за Нова година!

Местоположение:
Цялата къща: 18 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Къща за гости Войводите
Къща за гости Войводите