Къща за гости Вулкан

к-г Арапя · община Царево, област Бургас

Къща за гости Вулкан Къща за гости Вулкан Къща за гости Вулкан Къща за гости Вулкан Къща за гости Вулкан Къща за гости Вулкан Къща за гости Вулкан Къща за гости Вулкан

Ако търсите развлечения и бурен нощен живот, това не е Вашето място за почивка. Предлагаме нашата оферта на тези от Вас, които искат сутрин да се будят от пеенето на птиците, а вечер да се наслаждават на тишината и песента на щурците.

„Арапя” е къмпинг в южната част на булгарското черноморие между курортите Царево и Лозенец. Разположен е в живописен залив, заобиколен от борови и иглолистни гори, а плажът е сгушен сред брегове с причудливи скали. Водата е невероятно чиста, а заливът е плитък и безопасен за къпане. Арапя е известен като „Раят на сърфистите”, тъй като те отдавна са открили и оценили подходящите условия за практикуване на техния спорт. Тук се намира най-реномираното сърф училище.

Скалистите заливи са подходящи за гмуркане, а водолазния център предлага на желаещите екипировка и инструктори.

Вила „Вулкан” е построена през 2008 година. Намира се в непосредствена близост до плажната ивица (50-60 м). В радиус от 100 м. има няколко ресторанта, хранителни и зеленчукови магазини, бар и т.н. Вилата разполага с 5 стаи с по 3 легла (спалня + легло) и 2 стаи с 4 легла (спалня + 2 легла).

Всяка стая предлага:

Самостоятелен санитарен възел с топла вода

Телевизор (сателитна телевизия)

Безжичен интернет

Хладилник

Климатик

Тераса, оборудвана с маса и столове

Имаме и оферта за риболовците. Всяка година през месеците май, юни и септември въдичари от всякъде идват тук заради тръпката от риболова, съчетана с възможността за плажуване и ниските цени на квартирите.

Местоположение:
Цялата къща: 23 гости
Тройни стаи: 7
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Стоян Стоянов
Стоян Стоянов