Къща за гости Вяра Къща за гости Вяра Къща за гости Вяра Къща за гости Вяра Къща за гости Вяра Къща за гости Вяра Къща за гости Вяра Къща за гости Вяра Къща за гости Вяра Къща за гости Вяра Къща за гости Вяра Къща за гости Вяра Къща за гости Вяра Къща за гости Вяра Къща за гости Вяра Къща за гости Вяра Къща за гости Вяра Къща за гости Вяра Къща за гости Вяра Къща за гости Вяра Къща за гости Вяра Къща за гости Вяра Къща за гости Вяра Къща за гости Вяра Къща за гости Вяра Къща за гости Вяра Къща за гости Вяра Къща за гости Вяра Къща за гости Вяра Къща за гости Вяра Къща за гости Вяра

Добре дошли в къща за гости ”Вяра” - вашето уютно убежище сред природата и чистия въздух! Тук ще намерите всичко необходимо за пълноценна почивка и незабравими моменти с вашите близки и приятели.

Капацитетът на къщата е за 10 гости, настанени в 4 двойни стаи и 2 походни легла. Налични са три санитарни възела.

Всяка стая е осъвременена и разполага с телевизор, климатик, гардероб и всички необходими удобства за комфортен престой.

Под къщата има механа, която се отоплява на дърва (които се осигуряват от нас) и разполага със собствена кухня и телевизор. Идеална за събития през зимните месеци, било то рожден ден, личен повод, моминско/ергенско парти.

Къщата е разположена на 5 просторни декара, осигуряващи много пространство за отдих и забавление.

На разположение през летните месеци има басейн, като около него са разположени шезлонги и чадъри. Налични са и фитнес принадлежности (дъмбели и ластици).

Изградени са две отделни зони за барбекю и пещ - идеални за приготвяне на вкусни ястия на открито.

Гостите могат да използват нашата биологичната градина и да си откъснат каквото пожелаят, за да опитат. Бихме се радвали да си направите поне една салата с нашите продукти или една филийка с нашето домашно сладко :)

Домашните любимци са добре дошли - целият двор е ограден.

Възможност за паркиране има както вътре в двора, така и отвън.

Къща за гости ”Вяра” предлага идеалната комбинация от комфорт, уют и забавление.

Независимо дали търсите място за почивка или за отбелязване на специални поводи, ние ще ви осигурим незабравими моменти сред природата.

Очакваме ви с отворени обятия!

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Фирмено парти
  3. Детски лагер
  4. Семейни празненства
  5. Детски рожден ден
  6. Моминско / Ергенско парти
  7. Хоум офис

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0894 *** ***
покажи телефона
Георги Георгиев
Георги Георгиев