Къща за гости Якуша Къща за гости Якуша Къща за гости Якуша Къща за гости Якуша Къща за гости Якуша Къща за гости Якуша Къща за гости Якуша Къща за гости Якуша Къща за гости Якуша Къща за гости Якуша Къща за гости Якуша Къща за гости Якуша Къща за гости Якуша Къща за гости Якуша Къща за гости Якуша Къща за гости Якуша Къща за гости Якуша Къща за гости Якуша Къща за гости Якуша Къща за гости Якуша Къща за гости Якуша Къща за гости Якуша Къща за гости Якуша Къща за гости Якуша Къща за гости Якуша

Само на 10 км от Пампорово, на 6 км от лифт "Стойките", на 8 км от Беденски минерални бани, на 16 км от топли минерални извори Девин, уютът на "Якуша" допълва мечтаното, сливайки природата, удобството и комфорта в една невероятно примамлива хармония.

Две спални, дневен тракт, покрито барбекю, двор, гора и липса на всякакво напрежение са екстрите, които къщата предлага.

Тук, в Широка лъка, можете да се насладите на вековна архитектура, сводести мостчета, звук на родопски гайди и чист и здравословен планински въздух.

"Якуша" ще ви предложи комфорта на хотела, съчетан с екстрите на усещането, че сте си у дома, отпуснати и спокойни...

Къщата е подходяща за 6 човека, като във всяка стая има по една голяма и широка спалня и едно единично легло.

На първия етаж се намират банята и тоалетната, дневния тракт с удобен диван, голяма маса, столове и напълно оборудвана кухня.

На двора има покрито барбекю и камина. До къщата има достъп с автомобил.

Водата в къщата е планинска, чиста и подходяща за пиене. Наблизо минава реката, а зад къщата започва гората.

Местоположение:
Цялата къща: 6 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Шумни празненства
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0894 *** ***
покажи телефона
Емилия Кръстева
Емилия Кръстева